Del 15

Dagen efter kunde hon knappt fatta vad som hände igår. Hon hade sagt nej till Fabian, den finaste hon visste. Men det kändes ju så fel. Ida tyckte att hon hade gjort rätt val. Om han verkligen tycker om dig ska han respektera att du vill vänta, hade hon sagt med bestämd ton. Malin kunde lita på Ida, hon var alltid den som tänkte på konsekvenserna. Om det nu fanns några konsekvenser.

 Malin höll fortfarande på att smälta att hennes mamma var nära att mista livet. Agneta låg fortfarande kvar på sjukhuset och Malin hoppades verkligen inte att hon skulle behöva flytta till ett behandlingshem för alkoholister. Det var för Agnetas bästa, men Malin var rädd. Hon ville inte till något fosterhem. Att leva med helt främmande personer var verkligen inte någon dröm. De kunde ju visa sig vara helt rubbade.


Malin mådde inte alls bra efter dissen hon gett Fabian. Hon var inte värd honom kändes det som. Hon tvekade, men skickade sedan iväg ett sms till Fabian. Malin frågade om allt var bra, med ett hjärta på slutet. Nästan direkt fick hon svar. Fabian hade bara skrivit jadå gumman utan ett hjärta, vilket var olikt honom. Malin hade bestämt sig. Hon skulle gottgöra Fabian.

Malin tog på sig sina finaste underkläder och ställde sig framför spegeln. Hon var osäker om Fabian skulle gilla det , men varför skulle han inte göra det? Hon ställde in mobilkameran på självutlösare, och la sig till rätta i sängen. Blixten for genom rummet och bilden hamnade på displayen. Malin granskade bilden noga innan hon skickade den. Hon fick tillbaka ett svar som gjorde henne generad men glad. Fabian skrev att han visste att han hade en snygg tjej, men inte att hon var så sexig!

Malin frågade om hon kunde få en bild på honom , men han sa att han skulle sova och lovade att skicka imorgon.Hon blev skeptisk, men la ifrån sig mobilen på nattduksbordet och hoppades att Fabian inte tyckte hon var så mycket av en mes längre.

3
dlc

- ja verkligen ;D har den själv så vet ju ^^

jo det är bra med mig, själv då ? :)

dlc

- härligt :)

patricia

när kommer nästa del upp? :)