Freeeesh

Nyklippt hår och två nyheter till höstgarderoben känns mycket bra ! ♥
t-shirt+jeans / gina


Hoppas ni har haft en fin dag och fortsätter ha det, pussss♥
2

Happy me

Den här dagen har varit över mina förväntningar! Skoldagen gick bra, utan större hinder. På idrotten som var sista lektionen hade vi Coopers test, vi skulle springa 5 varv under 13 min. Jag fick 11.38 vilket var 38 sekunder ifrån VG, eller om man räknar med den nya betygskalan : C.
Jag har även fått studiebidraget så imorgon efter skolan blir det stan för att klippa mig och sedan kanske shoppa något! Klirr i kassan har bara ett ord: SHOPPING. Och brorsan bakar kladdkaka och Robin kommer snart hit.
Kan de bli bättre?!:D


16

You make my heart go boom boom

Awww. weheartit


Skola idag som vanligt, fick reda på att man börjar kl 8 på onsdagar i typ 6 veckor istället för 8.30 ! Men de värsta är att vi inte får sluta tidigare heller eller något sånt, utan vi har liksom 3 och en halv timmes lektion. Första lektionen på morgonen ! Och de säger , de är för att vi ska hinna med allt, men INGEN hänger ju med när alla är sitter där helt döda.... Aja nog om det ! Efter skolan kom Robin till mig ♥ Vi hann inte va så länge för annars hade han ingen skjuts hem. Saknar dig redan... Ska muntra upp mig själv genom att kolla bloggar och se vad de finns för intressant på fejan !
See you later♥
9