Årsresumé

Ja så här mot årets slut så tänkte jag att det kunde vara kul med en kort årsresumé. 2013 har bjudit på många överraskningar, både bra och dåliga, men för det mesta har det här året varit det bästa på länge! De första månaderna av året minns jag minst av och det hände nog inget speciellt direkt. Förutom att jag, mamma och min bror Erik var i London i februari, det var sååå kuuul, måste tillbaka dit! 
 
 
Sommaren var lugnt den bästa perioden på hela året. Livsglädjen var på max och allt vara bara sådär superbra. Hade ett sommarjobb vilket jag tjänade in pengar på så jag kunde köpa min underbara systemkamera, Cityfestivalen med Julia(många härliga och galna stunder), åkte till Mallorca med familjen och sist men inte minst träffade jag min finaste Daniel ♥
 
 
Hösten och vintern (om man kan kalla det vinter) har också bjudit på många fina stunder. Många utekvällar med härliga vänner och mys med Daniel, fyllde 19 och livet rullade på. Det gick dock lite tungt med skolarbetet, men jag lyckades få ordning på allt och fick även bra betyg på det mesta så det är jag stolt över! 
 
Och nu står jag här, med ett underbart år bakom mig. Snart börjar ett nytt år som förmodligen kommer vara fyllt med både medvind och motvind, men så länge jag har mina vänner, familj och min kärlek är jag säker på att 2014 kommer bli minst lika bra! 
 
11
i s a b e l l a w l

Svar: Åh, tack så mycket ♥

aina [fotoblogg]

Kul inlägg :)

Amanda Persson

ååh london så fint :) kram!

Elin

Tack, vad kul att du tycker det!

Ellen

sv: ja åh! :D

Emilia Heribertsson

Jättefin blogg! Bloglovinbyte? :)

Sarah

Åh tack och detsamma! :) allt bra?

V I L M A L A ♔

Låter som ett bra år, hoppas nästa blir lika bra xx

Julia Forsberg

Fina bilder! :)

Julia

tillsammans kommer vi göra nästa år minst lika bra! <3

Elin

åh vad fin blogg du har! och kul med london, har varit där och längtar tillbaka såå mycket, det är så himla mysigt. kram ♥