Cypern del 3

 
Dag 5 tillbringades på Nissi Beach då Erik och pappa skulle åka jet ski, såg riktigt roligt ut! Det fanns som en stor kulle man kunde gå upp på och se över hela stranden, superfin utsikt och bra ställe att ta bilder ifrån.Vi var bara där en stund tills vi gick tillbaka till hotellet för att vila. På kvällen blev det som vanligt en tur ner till centrum för mat och shopping. 
Dag 6 var vi hela dagen på stranden vid vårt hotell, den kändes rymligare så det var vår favoritstrand. Lekte lite i vågorna, åt lunch, tog en "Sex on the beach" (varför döpa en drink till det haha?) och bara njöt. 
 
Sista dagen var vi mest vid poolen för att pressa in i det sista, sen gick jag och mamma en sväng ner till stranden vid hotellet för att ta bilder och ta ett sista dopp i havet. Transfer bussen kom och hämtade oss vid 18 sen hängde vi ett tag på flygplatsen och tittade in tax free shoppingen innan vi satt oss på planet. Var hemma kl 3 på natten så då var det bara hopp i säng direkt!
 
Har haft en underbar resa, Ayia Napa är verkligen ett fint ställe, rekommenderas!! ♥
9
carolines

SV: jaa jag älskar den :D ja åh bilderna ser så himla mysiga ut! hihi

Johanna :)

Det där såg verkligen inte helt fel ut! :)

Tinis - en humorblogg

Ayia Napa är ju sjukt fint!!! Tror att man liksom undviker att dra dit pga att det är känt för att vara ett festställe (men fortfarande sjukt fint!)!

Sanna Preifelt

Åh så härligt :)

Johanna :)

sv: Tack så mycket :) du oxå <3
skulle du vara intresserad av ett bloglovinbyte? :)

fashion

Super fina bilder! :D

Amanda Jona [SPONTAN]

Såg verkligen underbart ut :)

MALIN

Vilka underbara bilder! Vill också åka utomlands :)

Celine

Åh så underbart det ser ut!