London del 2

 
Andra dagen gick vi upp tidigt för att ta oss till Madame Tussauds. Tror de kollade biljetterna 3 gånger innan man kom in och till och med i väskorna. De tar mycket hårt på säkerheten där haha.. Det var iallafall jättekul, vaxfigurerna såg så äkta ut att man trodde de skulle börja röra sig, vilka detaljer de hade! Det var rätt mycket folk, man fick vara ganska fräck om man skulle hinna före och fotas med en figur haha ;) 
Det fanns många rum med kändisar inom olika kategorier, typ musik, film och sport var några. 
 
 
Det fanns även ett rum med massor av superhjältar från Marvel Heroes, typ Spindelmannen och dom. Hulkens vaxfigur var nästan två våningar hög haha.. Vi kollade även på en 4D film med superhjältarna, det var häftigt! Hahah låter som ett barn men det var det ;) Det var skärmar i hela taket och under filmen när man satt i stolen kunde man känna vindpustar förbi sig och när Hulken gick så skakade typ hela stolen haha.. Jag lekte också lite superhjälte med mina 3D glasögon vet inte hur bra jag lyckades dock ;) 
 
 
Sen köpte jag en liten söt snöglob i souvenir shoppen, som gjorde att jag blev stoppad i säkerhetskontrollen men det är en annan historia ;)  
 
 
Hoppas ni gillade den här delen, resten av bilderna och shoppingen kommer i veckan! Ha en fin dag läsare♥
 
26