Ullared för hela slanten (nästan)

 
Hallå allihopa! Hur har ni de? Själv har jag det så bra här nere i Halmstad att jag har bestämt mig för att stannat till lördag. Förhoppningsvis blir det bättre väder så man kan bada nån dag. 
 
Idag har jag iallafall varit på Ullared med familjen som också är här nere. Köpte för inte mindre än 1 300 kr, bara kläder och smink typ hehe... Himla tur att lönen kom så passande! Ni ser i vagnen lite av det jag köpte men funderar på att visa allt i ett videoinlägg när jag kommer hem , vad tror ni om det ? :D 
Nu ska jag och Julia kolla lite på Allsång på Skansen, ha de gött!♥
6

Fast på Tylösand

Ja hahah de är lite knäppt,men jag och Julia cyklade till Tylösand tidigare idag med förhoppningar på att solen skulle komma fram. Istället kan man säga att det blev raka motsatsen. Det var helt svart på himlen en bit bort och vi sa "nää de går över". Vi fick åska och regnskurar...... Kolla bara på bilden här nedan får ni se : 
 


Haha sjukt.. Nu ska vi iallafall snart iväg och fika på Robert's och träffa några. Hörs senare läsare, pusss♥
2

Lite uppdate här från västkusten!

Hallå allihop! Jag är ju nu på västkusten för att hälsa på min barndomsvän Julia. Igår cyklade vi till några av hennes vänner och typ kom halv åtta på morgonen hehe... Vi hade grymt kul iallafall! 
Idag har vi varit grymt sega , typ bara käkat godis och kollat film. Imorgon ska vi in till stan, som faktiskt bara är 5 min gångavstånd :) Ska kolla efter lite saker , typ lite smink och kläder. 
Hoppas ni läsare har de bra för det har jag här nere :D 
Kraam♥
4