London del 2

 
Andra dagen gick vi upp tidigt för att ta oss till Madame Tussauds. Tror de kollade biljetterna 3 gånger innan man kom in och till och med i väskorna. De tar mycket hårt på säkerheten där haha.. Det var iallafall jättekul, vaxfigurerna såg så äkta ut att man trodde de skulle börja röra sig, vilka detaljer de hade! Det var rätt mycket folk, man fick vara ganska fräck om man skulle hinna före och fotas med en figur haha ;) 
Det fanns många rum med kändisar inom olika kategorier, typ musik, film och sport var några. 
 
 
Det fanns även ett rum med massor av superhjältar från Marvel Heroes, typ Spindelmannen och dom. Hulkens vaxfigur var nästan två våningar hög haha.. Vi kollade även på en 4D film med superhjältarna, det var häftigt! Hahah låter som ett barn men det var det ;) Det var skärmar i hela taket och under filmen när man satt i stolen kunde man känna vindpustar förbi sig och när Hulken gick så skakade typ hela stolen haha.. Jag lekte också lite superhjälte med mina 3D glasögon vet inte hur bra jag lyckades dock ;) 
 
 
Sen köpte jag en liten söt snöglob i souvenir shoppen, som gjorde att jag blev stoppad i säkerhetskontrollen men det är en annan historia ;)  
 
 
Hoppas ni gillade den här delen, resten av bilderna och shoppingen kommer i veckan! Ha en fin dag läsare♥
 
26

London del 1

Blev rätt så många bilder, så väljer att dela upp det lite istället. Alla bilder är tagna med min brors kamera Canon 600d och han har tagit de flesta av bilderna. Så här är första delen, enjoy! 
 
 
Vi landade med flyget ca kl sju på kvällen i London. Sen fick vi ta oss med tåg och tunnelbana till Marble Arch där vårat hotell låg. Eller egentligen var det bara ett bed & breakfast haha. Rummet var kallt och minimalt med ett badrum som inte ens var en meter brett, haha se min brors reaktion.. Men det är väl en del av den engelska charmen antar jag ;) 
 
När vi lämnat våra väskor på hotellet vid  tog vi oss till Oxford Street som bara låg typ 100 m bort. Där åt vi på Kentucky Fried Chicken, supergott men superflottigt haha. Sen hann vi bara gå en stund på Primark, det är typ Englands svar på Ullared. Mycket bra grejer till billigt pris och det var öppet ända till klockan 10.
Vi var där tills det stängde, då gick vi tillbaka till vårt iskalla rum och somnande nästan direkt(efter vi värmt upp oss under täckena ett tag haha).  
 
Ikväll kommer del 2 då bilder från Madame Tussauds kommer upp! Så kolla in då! :) 
 
17

Sneak peek på shoppingen från London

 
Hej fina bloggläsare, hoppas allt är bra med er :) Har haft det underbart i London, och nu är jag supertrött för har varit igång sen kl 7 imorse haha.. Så här har ni en liten tjuvtitt på vad jag köpte, imorgon kommer fler bilder på shoppingen och självklart vad vi gjorde och så! 
Nu ska jag svara på lite kommentarer sen lägga mig tidigt.
Kraaam, hörs imorgon
29