Vi drar till fjällen

Imorgon ska jag till.. SÄLEN! Har varit där en gång när jag var 6 mån men det kan knappast räknas haha..
Iallafall ska jag dit med min vän Linnea och hennes familj, blir kvar tills nästa söndag. Tar med mig datorn så får se om det blir någon uppdatering annars hörs vi när jag kommit hem. Ska bli så kul att åka skidor, har gjort det en gång i Romme och minns att jag tyckte det var väldigt kul då jag väl kommit igång.
 
Så önska mig lycka till och att jag inte bryter något (haha ingen risk kommer köra som en snigel) så hörs vi snart igen, kraaam ♥
5

Inköp från mellandagsrean

Här är sakerna som jag fick med från årets mellandagsrea. Kände inte riktigt för att trängas bland massa folk och långa köer en hel dag, så blev två korta stunder idag och igår. Shoppade typ bara på HM haha, förutom de gråa byxorna som är från Bik Bok. Var inte ute efter något speciellt men är väldigt nöjd med mina köp ändå, hur fina är inte pyjamas shortsen?! So yes, very happy indeed. 
13

Julklappar 2014

 
Hej på er och hoppas ni njuter för fullt av jul ledigheten! Själv har jag haft det jättebra med familj, släkt och vänner. Det ni ser på bilderna är julklapparna jag fick i år (+ en eltandborste) och jag är mer än nöjd! Andra bilden är en vägglampa som jag ska ta och sätta upp i rummet snart, tycker den är superfin. Väskan fick jag i förtida julklapp men den fick vara med ändå då jag inte visat den innan ;) 
 
Ha det bra, hörs snart igen kraaam ♥
9