27 augusti

Saker jag fick med mig hem igår från min och mammas lilla shoppingtur, älskar ugglan jag fick av mamma (trots snart fyllda 20 år, men hallåå den är ju så söööt!!♥) Sen köpte jag plastblommor för jag är ganska kass på att sköta om riktiga så ville inte utsätta någon stackars blomma där ute för min vanvård, skämt åsido. 
 
Annars ska jag snart iväg med mamma till mormor och hälsa på lite, alltid trevligt! 
Börjar snart på schema igen på jobbet så tar vara på min lediga tid, men ska ändå bli skönt att göra lite nytta och tjäna cash sen! 
Hoppas ni får en fin dag läsare, kraaam♥
22

Äntligen sett

 
Nyss sett "The fault in our stars" som alla säger är sååå bra. Jag velat se sen den kom ut på bio men slutade gå när jag skulle se den (bra timing). Så bestämde mig för att läsa boken först, har bara några sidor kvar så kunde inte hålla mig från att se filmen haha! Och jag blev inte besviken på filmen, även fast boken innehåller mer detaljer. Jag blev mer berörd av filmen då man fick se hela historien utspelas, en mycket vacker och hemsk film på samma gång, jag gillar lite tragedi i kärlekshistorier då det blir för "puttinuttigt" för min smak annars. 
 
Tror knappt någon har missat denna film, men om ni har det måste ni verkligen se den! ♥
11