Bilder: Ayia Napa

En dag var vi på Nissi Beach, tycker den stranden är såå fin! Dock var det fullt med sjögräs i vattnet vilket inte var så mysigt men det gick att doppa sig iallafall. Efter ett tag började det blåsa rejält, till och med så parasoller flög iväg, så då tog vi taxi tillbaka till hotellet.
 
 
Om man gick strandpromenaden på ca 20 min kom man fram till en mindre strand där vi var flera gånger. Annars var vi mycket vid poolområdet som var jättebra också, med utsikt över havet. 
 
 Kvällarna såg mest ut som så att vi först åt mat och shoppade, några kvällar var vi på Grabbarna Grus också som var grymt kul! :)
 
 
 
Hoppas ni gillade bilderna även fast det var blandad kvalité! Tog mest med mobilen för jag inte orkade släpa på systemkameran ;) Kan ju lugnt säga att man längtar tillbaka till värmen, här i Sverige verkar det inte bli någon vidare sommar men har förhoppningar på nästa vecka då det ser ut att bli varmare. 
15

En bättre dag


Idag var jag först på stan och tog en fika med Linnea, det var faktiskt soligt och ganska varmt och när man kommer hem börjar det regna såklart haha... Blev lite shopping iallafall, köpte den vita cardigan ni ser på bilden, från Vero Moda. Klänningen är också ny dock köpt igår, från Bikbok. Tycker verkligen de matchar fint tillsammans! Men nu är det köpförbud på kläder ett tag haha... Nästa inlägg lovar jag fler bilder från Ayia Napa, vet att jag har varit väldigt seg, men snart så! ;) 
Ha de bra så länge, kraaam ♥
5

Cypern shopping

 
Håller på att fixa inlägg till er med bilder från Ayia Napa men än så länge får ni se min shopping därifrån tänkte jag! Det fanns många souvenirbutiker som i princip hade samma utbud, men även några få unika affärer. Långkjolen (bild 3) och det svarta linnet är från en butik som heter Tally Well som hade såå fina kläder, påminner lite om Bikbok här hemma tyckte jag. All annan shopping är ifrån souvenirbutiker, som även dom hade bra utbud. Är så nöjd med vad jag fick hem, hittade mycket mer fint än vad jag trodde! :)
12