En liten utflyktIdag åkte jag och mamma till Vallby friluftsmuseum där de har djur, fik och hantverk. Vi åkte mest dit för att kolla in loppisen som är där över helgen, vi har bokat bord och ska stå där imorgon kl 11-16. Tycker det är roligare att sälja saker än att köpa på loppis, hoppas bara på fint väder, allt utom regn går bra haha! Iallafall tog vi även en varsin bagel där innan vi åkte vidare till Erikslund. Hittade en jättefin plånbok på Paprika som jag fick billigt, det var 50% på allt i hela butiken. Tyvärr ska de stänga snart, och det är såå synd gillar den butiken! Nu ska jag snart äta, sen blir det fixa med grejer inför loppis imorgon. 
Kram på er, ha en fin lördag! ♥
 
6

BOKAT RESA

Åh jag är så glaaad :D Jag och två tjejkompisar, Linnea och Sara, som jag känt sen typ mellanstadiet har bokat en resa till.. AYIA NAPA! Vi åker 6 juni och blir där en vecka, hur nice?! Tyckte vi fick ett jättebra pris med både flyg och hotell! Dock kommer vi köpa all mat själva, men nog kommer man ha råd med det. Sen blir det självklart lite party också, har aldrig varit ute på typ krogen utomlands så det ska bli jättekul! Nu är jag supertaggad och det är bara ca 1 och en halv månad kvar, och det känns inte allt för långt iallafall :D
 
Bilder från Ayia Napa hösten 2014 då var jag där med familjen:
 
11

BRIGHTON PIER

 
Andra dagen tog vi tåget från Victoria Station till Brighton, vilket tog ungefär 1 timme. Sen gick vi ner för gatorna i stan mot havet, mycket mysigt! Tillslut kom vi ner till vattnet där vi gick strandpromenaden ut till Brighton Pier. Det fanns trevliga små affärer på vägen med saker som snäckor, tavlor m.m. som var riktigt fina. På piren åt vi fish and chips och kollade runt. Det fanns mycket att göra, fanns till och med ett helt nöjesfält längst ut på piren. Skulle verkligen kunna tänka mig att bo i Brighton några månader och plugga eller vara där som au pair, det skulle vara så kul! :)
6