Sjukt irriterande!

Hej på er, ska berätta om en sak som hände idag som gör att man blir såå lack. Ni som inte orkar läsa lite negativt snack kan sluta läsa, men be serious alla klagar väl ;) Jag är säker på att någon av er har råkat ut för samma sak eller liknande : 
 
Idag efter skolan drog jag och Julia till stan och shoppade lite grejer. Hittade nytt puder, hårinpackning och två toppar från Gina. Kommer hem glad över mina köp, och ser att ena tröjan har ett hål.... Inte f*n hade jag märkt det innan! 
Hade ju tur att mamma skulle till Erikslund, så tänkte att jag kunde nog byta den där. Men så hade dom ju inte ens alls den tröjan där... Så blir en sväng till stan imorgon igen och köpa en ny. Inte så stort problem egentligen, men är det inte bara så drygt när sånt här händer en eller småsaker överhuvudtaget? -.- 
Aja, grejerna kommer då upp imorgon här på bloggen då jag förhoppningsvis har en tröja utan hål ;)
Kraam♥
3

Någon fyndig rubrik

Hej på er, hoppas ni mår bra. Jag mår bättre idag än igår, men var hemma från skolan ändå för att vara på den säkra sidan. Men jag har inte latat mig , tvärtom! Jag har städat, bäddat rent i sängen, rensat bland kläderna och pluggat till matte provet imorgon. Har inte pluggat så mycket på det förns idag, så det får väl bära eller brista haha! Glad över att jag inte missar tacos i skolan iallafall :D 
Haha tänkte på det nu, har knappt satt foten utanför dörren sedan i fredags :O Har väl inte missat mycket, vädret är ju inte det bästa.. Men ändå hahah!
Aja ännu ett ointressant inlägg, men måste ju på något sätt nå ut till civilisationen och dela med mig av mina dagar så jag inte blir helt asocial :))
Kram på er!♥
 
Får äntligen träffa mitt retard gäng igen hahha..♥
4