Invisibobble

Har hört mycket om att dessa ska vara bra. Sliter inte på håret, sitter bra hela dagen och hindrar avtryck på håret låter ju awesome för att vara en tofs. Tänkte köpa några idag men de var slut så ska in nästa vecka och kolla igen. Finns att köpa på Kicks, 3 st är det i en förpackning för 59 kr. Inte dåligt! 
 
Läs mer här! 
 
Bild:Google
22

Dagarna som varit

Hej på er, här kommer en liten uppdatering på vad jag sysslat med de två senaste dagarna: 
 
Igår kväll åkte jag och Linnea ner till stan och köpte fika och satt oss vid hamnen. Jättemysigt♥
Sen gick vi in mot centrum igen för att kolla på "22 Jump Street" som var bra, men tyckte nog "21 Jump Street" var liiite bättre, men denna gjorde mig absolut inte besviken. Tycker ni som jag om doun Channing Tatum och Jonah Hill kan jag varmt rekommendera den!
 
Idag var jag och mamma först till banken och fixade lite saker. Sen åkte vi till Erikslund Shoppingcenter och åt frozen yoghurt på Chillbox, så glaad att det har kommit hit! Köpte ett nytt mobilfodral då mitt förra var alldeles trasigt, så hoppas det här håller bättre. Fick också en tröja från Lindex av mamma i tidig namnsdagspresent då jag har namnsdag på torsdag, så tack så mycket! ♥ Efter det köpte vi med donken till mig och så släppte hon av mig hos Daniel, där vi bara chillade vid hans pool. 
 
Imorgon väntar jobb 7-16, så ska försöka sova snart fast jag är pigg, sov alldeles för länge idag haha!
Hoppas ni haft en fin tisdag, kraaam ♥ 
10

Myskväll med saknade vänner

 
Haft en riktigt trevlig kväll med Linnea och Sara, inte ofta man träffas då alla är upptagna på sina håll. Vi har ätit grillat, firat Sara som fyllt 20 med presenter, skrattat och pratat. Behövde en sån här kväll kände jag för att bryta av allt jobb och ansvar. Imorgon jobbar jag kvällspass, ska bli skönt att få sova ut! 
Hoppas ni haft en bra lördag finisar ♥
14