Under the sun

Dricker te under en filt i solen med Linnea, så sköönt. Planerar lite inför sommaren också, förhoppningsvis blir det en utlandsresa!! 
Kram på er, ha en fin tisdag ❤️
7

Shoes

Har länge varit på jakt efter ett par bra skor att ha på jobbet och nu när jag ska till London. Hade nästan givit upp, men så gick jag och mamma in på Deichmann bara spontant. Såg dessa och efter jag provat dom var det ett givet köp, sköna och såå snygga ♥ Mönstret reflekteras också lite i ljuset, det är ju ett extra plus. Nu är det upp till bevis om de är lika sköna att ha en hel dag på jobbet, känns redan lite bättre att gå upp kl 6 imorgon ;)
Hoppas ni haft en fin helg läsare, kraaam ♥
6

Vart har jag varit?

Hej på er, som ni vet har jag inte bloggat på ett tag. Dels för att jag inte har mycket inspiration till bloggandet, och för att jag legat sänkt i magsjuka i fyra dar. Men nu är jag på bättringsvägen iallafall, så skönt! Kan inte lova att jag kommer uppdatera bättre, men kommer självklart skriva några inlägg då och då. Pågår mycket just nu i mitt liv som jag måste lägga energi och tid på, hoppas ni förstår. Snart ska jag till London iallafall så se framemot lite roligare inlägg efter det!
 
Kram på er och tack för att ni fortfarande tittar in, betyder mycket för mig! ♥
7