Ändrade planer

Det blev tyvärr ingen bio med Daniel, han hade fått feber då han fått en infektion i en visdomstand, ajj! Så kan förstå att han inte var så pepp på det. Jag hoppas verkligen han blir bättre snart, stackarn! ♥
Så istället åkte jag och Linnea ner på stan en stund, alltid trevligt! Letade efter en svart dunjacka, men hittade ingen som föll mig i smaken. Men nu har jag beställt hem en som jag tycker är sååå fin, visar den senare!:)
Nu ikväll har jag inga planer, men det känns skönt ändå. Blir mys med familjen med taco kväll och snacks!  
Imorgon ska jag iväg på kvällen och fira en annan Linnea på Varda med fler härliga tjejer, så det ska bli kul :D 
 
Hoppas ni får en fin fredag kära läsare ♥
 
Just nu, lite mys för mig själv!
20

Här är en rubrik

Hej på er! Har inte bloggat på ett tag pga. jag varit dålig i två dagar, mest förkyld. Men idag mådde jag iallafall bättre och var på praktiken från 7-15 sen åkte jag ner på stan och träffade älsklingen på en fika och lite strosande. Vi tänkte gå på filmen "Wolf of Wallstreet" på fredag, har hört både bra och dåliga saker, ni får gärna kommentera vad ni tyckte om ni sett den! 
 
Annars så är det sista dagen på praktiken imorgon, har haft en underbar tid där och lärt mig mycket jag kan använda mig av i framtiden. Alla har varit trevliga och glada att ha mig där, så det har varit jättekul! 
Nu ska jag sluta babbla och istället önska er en fin kväll, kraaamiis ♥
 
Jag just nu..
25

Movie time

 
Blir snart att se denna film med mamma, går på kanal 4 och börjar kl 21.00. Får väl se om det är något! Annars går "Bridesmaids" på 3:an som börjar samma tid, tips till er som inte har sett den, himla rolig!
Hoppas ni får en bra söndagskväll annars, kram på er♥
28