Fika och snack om valborg

Haha mitt fika ser riktigt tjockt ut jämfört med Saras.. Men är det fika så ska det va rejält!!
 
Hej på er hur har ni det denna måndagskväll? Själv är jag ganska nöjd med livet just nu om man bortser från pollenallergi och mycket på schemat de närmsta veckorna. Längtar till på onsdag då jag och Sara ska iväg till Uppsala för att festa med Linnea som pluggar där på högskolan. Alla vet ju att Uppsala är "the place to be" under valborg, no kidding. De får en hel vecka att bara festa, hur nice är inte det?! 
 
Har ni några planer inför valborg kära läsare? ♥
11

The Other Woman + lite annat snack

 
Bild från igår då jag och Linnea gick på premiären av "The Other Woman". När jag såg trailern ville jag direkt se den så det var en självklarhet att jag tackade ja när Linnea frågade om vi skulle gå på den. Tyckte den var jättebra och rolig med mycket girlpower så gillar ni det kan jag varmt rekommendera den! 
 
För övrigt rullar livet på som vanligt, går i skolan och kämpar in i det sista nu till studenten. Vädret gör det dock lite lättare, låg ute och sola på altanen idag en timme så hoppas jag lyckades få lite färg! Var även iväg till Hallsta Möbeloutlet med mamma och köpte lite grejer där det också bjöds på gratis korv och läsk. Asså gratis mat är ju bara bäst. På tal om mat så ska jag nu gå ner och hjälpa till i köket, blir grillat ikväll, muums! 
 
Hoppas ni njuter av helgen lika mycket som jag, kram på er ♥
12

En tripp till Eskilstuna

 
Idag efter skolan åkte jag och mamma iväg till Eskilstuna för att kolla runt lite. Gick i butiker, åt ostgratinerade burritos och njöt av vädret som idag också var väldigt fint. Mysig stad, gillar speciellt området vid ån, skulle vara härligt att sätta sig där någon gång med ett gäng vänner och ha lite picknik ♥
Hoppas ni haft en bra dag läsare, kraaam!
9