Kräftskiva

 
Hej på er, hoppas ni mår bra och har en trevlig lördag! Själv är jag mätt och belåten, har ätit så mycket gott ikväll. Och mer blir det, snart ska vi plocka fram daim-tårtan, så det blir fint det haha ;) Imorgon kväll har jag ett tidinställt inlägg till er med mer bilder från min och pojkvännens resa till Mil Palmeras (Spanien) så kolla in då, kram! :)
8

Mil Palmeras

Hej på er, längesen sist! Jag har ju sagt tidigare i bloggen att jag skulle iväg utomlands, och nu har jag varit en vecka i Spanien med min fina pojkvän och vi har haft det sååå bra. Vi bodde gratis vilket var hur bra som helst, då hans styvpappa och hans bror äger ett radhus i Mil Palmeras, en liten stad ca 6 mil utanför Alicante. Väldigt mysigt ställe måste jag säga! Mer bilder och vad vi gjorde kommer i ett senare inlägg så titta in då, kramisar! :)
13

11:e augustiIdag var jag med brorsan och mamma på stan och gjorde lite ärenden och åt buffé på Choys Garden, så gott!  Köpte några saker jag ska ha till högskolan i höst, men mer om det kommer i ett senare inlägg. Växlade även pengar på Forex, 6 dagar kvar tills jag och pojkvännen åker till Alicante, längtar!! Ikväll blir det bara att slappa framför tv:n och kolla igenom packningen lite. 
Hoppas ni får en bra kväll finingar ❤️
17